ADAM DOCTORS

 

020 8100 100

A’dam Doctors

Ben je op zoek naar een huisarts in Amsterdam Centrum? Dan ben je bij de moderne huisartsenpraktijk van A’dam Doctors aan de Spuistraat aan het juiste adres. Midden in hartje Amsterdam biedt het enthousiaste team van vaste medewerkers u in een rustige en ontspannen sfeer persoonlijke zorg dicht bij huis.

U kunt in onze nieuwe, geavanceerde praktijk rekenen op onze betrokkenheid en deskundige hulp. Wij zien erg uit naar het werken in ons nieuwe onderkomen en streven ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waar u zich op uw gemak voelt.

Locatie huisarts Amsterdam Centrum

Met een locatie als deze is een bezoek aan de huisarts altijd binnen handbereik. Op de tweede verdieping van het Spui Medisch Centrum (Spuistraat 239) is A'dam Doctors te vinden. Onze huisartsenpraktijk is gevestigd boven het stadsziekenhuis OLVG (Spuistraat) en voor onze praktijk gebruikt u de ingang aan de rechterkant. De tweede verdieping is te bereiken met de lift of de trap. Op onze verdieping is ook nog een apotheek gevestigd, hierdoor kunt u direct medicijnen ophalen mocht dit nodig zijn.

Waarvoor kunt u terecht bij A’dam Doctors?

A’dam Doctors is als huisartsenpraktijk je eerste aanspreekpunt voor als je een gezondheidsklacht hebt. Wij beoordelen je symptomen, schrijven als het nodig is medicatie voor of verwijzen je door naar een specialist. Alles wat wij doen valt onder de basisverzekering en gaat dus niet van het eigen risico af (in tegenstelling tot een behandeling in het ziekenhuis). Wij doen namelijk ook behandelingen als het hechten van kleine wonden en het verwijderen van moedervlekken, wratjes, vetbulten, talgkliercysten en ingegroeide teennagels.

Verdere informatie over A’dam Doctors

Naast de twee huisartsen werken bij ons ook meerdere doktersassistenten en praktijkondersteuners. Alle medewerkers hebben hun eigen werkzaamheden en werkdagen, waar u meer over kunt lezen op de medewerkerspagina.
Hoe wij met het openbaar vervoer of auto te bereiken zijn kunt u hier vinden.
De praktijk is elke werkdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur (op dinsdag tot 20:00 uur).

Aanwezigheid medewerkers

A'dam Doctors
ma di wo do vr
Jort Berghuis ✔︎ ✔︎ ✔︎
Justin Leenders ✔︎ ✔︎ ✔︎
Mariska de Ruijter ✔︎ ✔︎
Annemieke Maandag ✔︎ ✔︎
Waarnemend huisarts ✔︎ ✔︎ ✔︎