COVID-19 Update

De reguliere en chronische zorg wordt langzamerhand weer opgestart. Weliswaar verzoeken wij u nog steeds eerst telefonisch of per e-consult ons te contacteren. Zodat we samen kunnen beoordelen of u gezien moet worden op de praktijk of dat we u middels telefoon of videobellen kunnen helpen.

Uiteraard houden wij rekening met de 1,5 meter afstand en het maximaal aantal patiënten die tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn. De vraag is om bij een bezoek aan de praktijk het aantal begeleidende mensen en/of persoonlijke bezittingen (i.e. jassen/tassen) tot een minimum te houden.

Tijdens een fysiek consult houden we ons aan de adviezen van het RIVM, LHV en NHG. 
 

Er zijn in de praktijk enkele stickers geplaatst op de vloer om de 1.5m afstand te bewaken wees hier attent op.

Verder is er een desinfectie zuil bestelt die in de gang voor de praktijk geplaatst zal worden. De vraag is om voor en na een bezoek aan de praktijk de handen goed te wassen/desinfecteren.

Met deze maatregelen zorgen we samen voor een veilige omgeving voor onze patiënten en onze medewerkers.


Heeft u last van griepverschijnselen zoals verkoudheid, hoesten of bent u ongerust en heeft u vragen over het coronavirus? Raadpleeg voordat u de huisarts of huisartsenpost belt eerst de websites van RIVM en Thuisarts of bel de landelijke informatielijn van de GGD 0800-1351. Hier kunt u van 08.00 tot 22.00 uur terecht voor vragen en actuele informatie.